Kundalini Yoga Groepsles

Yoga_h.JPG
 
 

Kundalini yoga is een krachtige, dynamische yogavorm en combineert fysieke oefeningen, met ademhaling, mantra en is vooral gericht op meditatie. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn of meditatie hebben beoefend om deel te nemen. Elke beginner is welkom en zoals we dat in Kundalini yoga termen, zeggen: “If you breathe, you can do Kundalini yoga”.

Voor meer informatie, of om je onmiddellijk in te schrijven, klik hier:

 

Private Consult

 

40056247_10216932675059282_5299830987172085760_n.jpg
 

Heb je gezondheidsproblemen, van welke aard dan ook, maak een afspraak voor een privé consultatie. Dit zijn individuele yoga en meditatie en/of reading/healingsessies:

Mogelijke klachten:

  • Stress/Burnout

  • Chronische pijn/Whiplash

  • Hartproblemen

  • Angst/Paniek

  • Autisme/Hoog sensitief

  • Depressie

  • Verslaving allerlei

  • Levensovergangsfase

  • Algemene ziektes

  • Immuniteitsklacht

Privéles kan ook online of bij jou thuis.

Wil je hierover meer informatie of meteen een afspraak online maken, klik hier:

 

Business Kundalini Yoga  Kundalini Yoga voor Professionals

26962155_950589148442274_4000799181142906460_o.jpg
 

Als bedrijfsleider of verantwoordelijke van een professionele organisatie heb je er alle baat bij Kundalini yoga te integreren bij je personeel. Het ziekteverzuim neemt af en je creëert "Happy People", met betere focus en veel meer energie. Bovendien ontstaat er een positieve sfeer tussen collega's onderling.

Voor éénmalige bedrijfsevenementen geef ik workshops business Kundalini yoga. Ik geef eveneens business Kundalini yoga tijdens lunchpauzes, of een ander tijdstip gedurende de week, voor de geïnteresseerde medewerkers van jouw bedrijf. Dit kadert meestal in een Stress Reduction Program.

Wens je hierover meer informatie, klik de button.

 

Sat Nam Rasayan Healing

SNR Englisch - 3.jpg
 

Ben jij "op" ?  Voel je je fysiek, mentaal, emotioneel helemaal opgebrand? Een privé Sat Nam Rasayan Healing kan jou zeker helpen. Deze vorm van healing werkt op subtiel niveau. Cliënten beschrijven het als een diepe ontspanning; een ontspanning die veel dieper gaat dan een gewone relaxatie. Het is een intens gevoel van rust,  kalmte en balans en voor sommigen brengt het zelfs een spirituele ervaring met zich mee. Uiteraard, heb jij geen klachten en toch interesse om een Sat Nam Rasayan healing te ervaren, kan je eveneens een behandeling aanvragen.

Voor meer informatie of om meteen een behandeling online te reserveren, klik de button. 

 

Sat Nam Rasayan Workshop

Empty Flyer.jpg
 

Heb je interesse om Sat Nam Rasayan te leren? Doe dan mee met onze Sat Nam Rasayan workshops waarbij je leert anderen healing te geven.

In Sat Nam Rasayan leer je, via een verhoogde staat van bewustzijn door intens mediteren, cliënten een healing te geven.

De workshops worden gegeven door erkende Sat Nam Rasayan teachers opgeleid door Guru Dev Singh, Master Sat Nam Rasayan.

Voor meer informatie over de workshops, klik de button.

 

 

Van Harte Welkom.

Savitri

YOGAVINA