Yoga_4.jpg
 
SNR Englisch - 3.jpg
 
Yoga_h.JPG
 
26962155_950589148442274_4000799181142906460_o.jpg

Privé Consultatie

(Sessions in Dutch or English)

Yogatherapie, yoga coaching (rugyoga, yin yoga, Kundalini yoga,…), meditatie, mindfullness, ademhalingstherapie, relaxatietherapie, readings/healings (zie ook SNR Healing hieronder).

Heb je gezondheidsklachten, van welke aard dan ook, of wil je graag persoonlijk begeleid worden, contacteer me voor:

 • Yoga/meditatie/ademhalings coaching

 • Lifestyle/gezondheids coaching

 • Stress/Burn-out/CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom)

 • Rugklachten/Chronische pijn/Whiplash

 • Hartproblemen

 • Angst/Paniek

 • Autisme /ADD/ADHD/

 • Hoogsensitief

 • Laag zelfbeeld/Perfectionisme

 • Depressie

 • Verslaving

 • Algemene ziektes/ immuniteitsziekte

Met 2 of 3 is ook mogelijk voor privé-sessies en ook online geef ik persoonlijke begeleiding via Skype of Zoom. Op verzoek kom ik ook aan huis.

Voor meer informatie klik hier:

 

Privé Sat Nam Rasayan Healing

(Sessions in Dutch or English)

Ben jij "op" ?  Voel je je fysiek, mentaal, emotioneel helemaal opgebrand? Een privé Sat Nam Rasayan Healing kan jou helpen. 

Deze vorm van healing werkt op subtiel niveau. Cliënten beschrijven het als een diepe ontspanning; een ontspanning die veel dieper gaat dan een gewone relaxatie. Het is een intens gevoel van rust,  kalmte en balans en voor sommigen brengt het zelfs een spirituele ervaring met zich mee.

Heb jij geen klachten en toch interesse om een Sat Nam Rasayan healing te ervaren, dan kan je uiteraard ook een behandeling aanvragen.

Remote Sat Nam Rasayan (afstandshealing) is eveneens mogelijk.

Voor meer informatie, klik hier:

 

Groepsles Kundalini Yoga & ook Online & Live KY

(Classes in Dutch or English - online classes in English)

Kundalini yoga is een zeer krachtige yogavorm en combineert de eerder dynamische lichaamshoudingen en -bewegingen met ademhalingstechnieken en mantra’s. We werken aan het versterken van ons zenuwstelsel en het in balans brengen van het endocriene (klieren-) stelsel.

Meditatie is zeer belangrijk in Kundalini yoga, en je hoeft helemaal niet lenig te zijn of al meditatie te hebben beoefend om te kunnen deelnemen aan een groepsles Kundalini yoga.

Voor meer informatie, klik hier:

 

Business Yoga

(in Dutch or English)

Als CEO of verantwoordelijke van een professionele organisatie heb je er alle baat bij yoga en meditatie te integreren bij je personeel. Het ziekteverzuim neemt af en je creëert "happy people", met betere focus en veel meer energie. Bovendien ontstaat er een positieve sfeer tussen de collega’s onderling en de manager.

Voor een bedrijfsevenement of een teambuildingsactiviteit geef ik eerder workshops business yoga, maar ik kan bijvoorbeeld ook wekelijks, tijdens een lunchpauze bijvoorbeeld, business yoga komen geven voor jouw medewerkers die interesse hebben. Business yoga kan zowel op een yogamat als op een stoel.

Wens je hierover meer informatie, klik hier:

 

Van Harte Welkom.

Davine

YOGAVINA