Kundalini Yoga Group Classes; Also Online

Classes are in Dutch or English

Yoga_h.JPG
 
 

Kundalini yoga is een krachtige, dynamische yogavorm en combineert fysieke oefeningen met ademhalingstechnieken en mantra’s, en is vooral gericht op meditatie.

Je hoeft helemaal niet lenig te zijn of meditatie te hebben beoefend om te kunnen deelnemen aan een groepsles. Iedereen is welkom en zoals we dat in Kundalini yoga zeggen: “If you breathe, you can do Kundalini yoga”.

Voor meer informatie, of om je online in te schrijven, klik hier (ben je nieuw, klik dan op de volgende pagina ‘not a member’):

 

Private Consult

Consults are in Dutch or English

40056247_10216932675059282_5299830987172085760_n.jpg
 

Heb je gezondheidsklachten, van welke aard dan ook, maak een afspraak voor (een) privé consultatie(s). Dit zijn individuele yoga/meditatie, reading/healingsessies.

Diverse klachten:

  • Stress/Burn-out

  • Chronische pijn/Whiplash

  • Hartproblemen

  • Angst/Paniek

  • Autisme/Hoogsensitief

  • Depressie

  • Verslaving allerlei

  • Levensovergangsfase

  • Algemene ziektes

  • Immuniteitziekte

Met 2 gezinsleden, of maximum met 3, is ook mogelijk in privé.

Bovendien kunnen privé consultaties ook online of, bij ernstige, fysieke klachten kom ik bij jou thuis voor individuele sessies yoga en/of meditatie of een healing.

Wil je hierover meer informatie of meteen een afspraak maken, klik hier (ben je nieuw klik dan op de volgende pagina ‘not a member’):

 

Private Consult: Sat Nam Rasayan Healing & Remote SNR Healing

Sessions are in Dutch or English

SNR Englisch - 3.jpg
 

Ben jij "op" ?  Voel je je fysiek, mentaal, emotioneel helemaal opgebrand? Een privé Sat Nam Rasayan Healing kan jou helpen. 

Deze vorm van healing werkt op subtiel niveau. Cliënten beschrijven het als een diepe ontspanning; een ontspanning die veel dieper gaat dan een gewone relaxatie. Het is een intens gevoel van rust,  kalmte en balans en voor sommigen brengt het zelfs een spirituele ervaring met zich mee.

Heb jij geen klachten en toch interesse om een Sat Nam Rasayan healing te ervaren, kan je uiteraard ook een behandeling aanvragen. Remote Sat Nam Rasayan (afstandshealing) is eveneens mogelijk.

Voor meer informatie of om meteen een behandeling online te reserveren, klik hier (ben je nieuw, klik dan op de volgende pagina ‘not a member’):

 

Business Yoga for Professionals

Classes are in Dutch or English

26962155_950589148442274_4000799181142906460_o.jpg
 

Als CEO of verantwoordelijke van een professionele organisatie heb je er alle baat bij yoga en meditatie te integreren bij je personeel. Het ziekteverzuim neemt af en je creëert "happy people", met betere focus en veel meer energie. Bovendien ontstaat er een positieve sfeer onderling.

Voor bedrijfsevenementen geef ik eerder workshops business yoga, maar ik geef ook bijvoorbeeld wekelijkse lessen business yoga tijdens lunchpauzes, of een ander tijdstip gedurende de week, voor de geïnteresseerde medewerkers van jouw onderneming. Dit kadert dan voornamelijk in een Stress Reduction Program.

Wens je hierover meer informatie, klik hier:

 

 

Van Harte Welkom.

Savitri

YOGAVINA