Davina.jpg

Y O G A V I N A

YOGAVINA is een privé yogapraktijk in Hemiksem; regio Rupelstreek, Antwerpen (Belgium).

Ik ben Davine, oprichter YOGAVINA, en geef hier privé consultaties; yoga, yogatherapie, meditatie, healings, readings, maar ook groepslessen Kundalini yoga. Ik leg voornamelijk de nadruk op persoonlijke begeleiding ter bevordering van de fysieke en mentale gezondheid/welzijn.

Ik geef ook business yoga voor bedrijven of professionele organisaties.

Voor meer informatie klik hier:

 

Davine Lemeire Savitri Kaur

  • Highly Intuitive / Highly Sensitive Psychic Reader

  • Natural Born Empathic Abbilities

    Certified:

  • Yoga Therapist

  • Kundalini Yoga Instructor

  • Meditation Expert

  • Sat Nam Rasayan® Healer

  • Business Yoga Specialist

  • Health/Lifestyle Coach

My Story

Yoga_45.jpg

Wat de grootste verschrikking leek, blijkt mijn grootste zegen…

Van kinds af aan had ik regelmatig gezondheidsklachten en op 11-jarige leeftijd kreeg ik de ‘lelijke' ziekte van Crohn, de zogenaamde 'ongeneeslijke' aandoening die behoort tot de auto-immuunziektes. Wat eerst de grootste verschrikking leek, blijkt nu mijn grootste zegen… .

Over de jaren heen kruisten tal van spirituele tradities mijn pad, waaronder meditatie, tai chi en vele verschillende types yoga, maar enkel Kundalini yoga voelde aan als 'thuiskomen'. Het gaf mij de innerlijke rust, de ‘happy feelings’ en de perfecte gezondheid waar ik toen naar op zoek was. Mijn Crohnklachten zijn drastisch beginnen verminderen en na verloop van tijd zelfs volledig verdwenen. Ondertussen ben ik al jaren genezen verklaard (2011) en voel ik mij energiek en gezond, elke dag opnieuw.

Wat ook jouw klachten zijn, Kundalini yoga werkt gewoon. Je gaat bewuster leven, je respecteert je grenzen, je luistert naar je lichaam en je volgt je eigen stem, je intuïtie. Kortom, je voelt je weer helemaal in balans.

Dát is wat Kundalini yoga voor je doet!

 

Savitri Kaur

Yoga_4.jpg

My Spiritual Name

Je bent gezegend met de naam: "Savitri Kaur"

"Savitri Kaur is de Prinses/Leeuwin wiens Goddelijke Wijsheid en Kennis haar zal leiden om in haar Hoogste Bewustzijn te leven."

Savitri betekent: "Godin van de Wijsheid en Kennis"

Wat zegt Yogi Bhajan, Master Kundalini Yoga, over de naam Savitri Kaur: “Zij die op de bodem hebben gelopen, zijn diegene die het meeste hebben geleerd. Je hebt het potentieel om de Aarde en de Ethers in evenwicht te brengen en te leven in je Echte, Wijze en Stralende Zelf. Leven in deze Goddelijke Staat van Bewustzijn zal velen inspireren."

"Hoe meer je je spirituele naam zelf gebruikt, uitspreekt en hoort, hoe meer het doordringt in jouw "wezen",  en hoe meer je haar 'nadh' (inner sound current) ervaart, waardoor je in harmonie komt met je lot."

Dat is de kracht van een spirituele naam.