Davina.jpg
 

YOGAVINA

YOGAVINA (= 'Yoga Davina'), is de Kundalini yogastudio in Hemiksem (gelegen nabij de A12 tussen Antwerpen en Boom).

De voorlopig enige therapeute bij YOGAVINA ben ik Davine, of Savitri Kaur, mijn spirituele naam in de traditie van Kundalini yoga. Ik geef les sinds 2012 en een jaar later, om precies te zijn op 21 januari 2013, werd YOGAVINA, mijn eigen yogastudio, een mooi en dankbaar feit :-).

Je kan hier zowel groepslessen Kundalini yoga/meditatie volgen, ook online, als privé consults. Ik leg vooral de nadruk op een persoonlijke begeleiding ter bevordering van lichamelijk,  geestelijk, emotioneel en spirit welzijn. Ben je zoals ik hoogsensitief, of denk je het te zijn, dan ben ook jij van harte welkom.

YOGAVINA biedt eveneens business yoga aan voor bedrijven of professionele organisaties.

Voor meer informatie klik hier:

 

"To know your purpose here on earth, you live by your spiritual name" 

~ Savitri Kaur


 

Savitri Kaur

    KRI (Kundalini Research Institute) Certified:

  • Yoga Docente, expertise in Kundalini Yoga

  • Yoga Therapist

  • Meditation Expert

  • Business Yoga Specialist

  • Sat Nam Rasayan® Healer

  • Highly Intuitive/Highly Sensitive Energetic Healer

  • Personal Development Consultant

 

My Story

39851656_10216913499179897_3302531938807447552_n.jpg

Van kinds af aan al had ik te kampen met gezondheidsklachten en een overgevoeligheid aan van alles en nog wat. Helaas op 11-jarige leeftijd kreeg ik de vreselijke auto-immuun ziekte, Ziekte van Crohn, een zogenaamde 'ongeneeslijke' aandoening.

Wat eerst de grootste verschrikking leek, blijkt nu mijn grootste zegen… :-)

Over de jaren heen kruisten tal van spirituele tradities mijn pad, maar enkel Kundalini yoga voelde aan als 'thuiskomen'. Het gaf mij de innerlijke rust, de ‘happy feelings’ en de perfecte gezondheid waar ik naar op zoek was.

Sinds ik in 2011 met Kundalini yoga ben gestart, zijn mijn Crohn klachten drastisch verminderd en zelfs volledig verdwenen. Nu, vele jaren later, voel ik mij nog steeds energiek en gezond, elke dag opnieuw.

Fysiek, mentaal, emotioneel, spirit,... wat ook jouw probleem mag zijn, Kundalini yoga werkt gewoon. Het helpt je door alles heen. Je leeft bewust, je respecteert je grenzen, je luistert naar je lichaam en je volgt je eigen, innerlijke stem, je intuïtie. Je lichaam, je geest en je ziel stemmen zich op elkaar af en worden één. Je leven krijgt terug structuur. Kortom, je voelt je weer helemaal in balans.

Dát is wat Kundalini yoga voor je doet!

 

My Spiritual NamE - Savitri Kaur -

 

Mijn spirituele naam in de traditie van Kundalini Yoga is Savitri Kaur. 

Hierna de betekenis:

Yoga_4.jpg

Je bent gezegend te leven met de naam: "Savitri Kaur"

"Savitri Kaur is de Prinses/Leeuwin wiens Goddelijke Wijsheid en Kennis haar zal leiden om in haar Hoogste Bewustzijn te leven."

Savitri betekent: "Godin van de Wijsheid en Kennis"

Wat zegt Yogi Bhajan, Master Kundalini yoga, over de naam "Savitri Kaur":

"Savitri Kaur: zij die op de bodem lopen, zijn diegene die het meeste leren. Je hebt het potentieel om de Aarde en de Ethers in evenwicht te brengen en te leven in je Echte, Wijze en Stralende Zelf. Leven in deze Goddelijke Staat van Bewustzijn zal velen inspireren."

Kaur is een naam die alle vrouwen krijgen - de Prinses/Leeuwin van God die leeft met Gratie en Kracht. Yogi Bhajan leerde ons dat elke vrouw het potentieel heeft om deze Goddelijke Staat te bereiken en moedigde alle vrouwen aan dit te manifesteren."

"Hoe meer je je spirituele naam zelf gebruikt, uitspreekt en hoort, hoe meer het doordringt in jouw "wezen",  en hoe meer je haar 'nadh' (innerlijke geluidsstroom - inner sound current) ervaart, waardoor je in harmonie komt met je lot." Dat is de kracht van een spirituele naam.